100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA TERCEL 1.5 71PK
Bouwjaar 08-1983 - 05-1985

Remblokken TOYOTA TERCEL 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij controleren altijd bij de TOYOTA TERCEL 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StuurkogelsFERRARI RemtrommelsSMART Stabilisatorstangen. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Remblokken TOYOTA TERCEL kopen

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schuine kanten zijn tegen het piepen.