WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER Pick-up 4.0 D 4x4 103PK
Bouwjaar 11-1984 - 03-1990

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER Pick-up (_J7_) 4.0 D 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Harde remblokken

Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Goedkopen remblokken TOYOTA LAND CRUISER Pick-up (_J7_) 4.0 D 4x4

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER Pick-up (_J7_) kopen

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO.