WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 4.5 TD 24V 4x4 205PK
Bouwjaar 01-2007 - heden

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 4.5 TD 24V 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 4.5 TD 24V 4x4 kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) komen.

Harde remblokken

Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAFIATAUDIVAUXHALLDAIHATSU. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Goedkopen remblokken TOYOTA

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.