100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 4.5 4x4 215PK
Bouwjaar 08-1992 - 11-1999

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 4.5 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER (_J7_) 4.5 4x4 kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.

Goedkopen remblokken TOYOTA LAND CRUISER (_J7_)

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCITROENJEEPFERRARISSANGYONG. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Harde remblokken

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.