100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8 275PK
Bouwjaar 08-2007 - heden

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8 kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke TOYOTA LAND CRUISER 200 heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zachte remblokken

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.