WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 100 4.5 i 224PK
Bouwjaar 03-1998 - 07-2008

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER 100 4.5 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken TOYOTA LAND CRUISER 100 4.5 i kopen

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Zachte remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke TOYOTA LAND CRUISER 100 heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Remblokken monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.