WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D 163PK
Bouwjaar 08-2005 - 05-2015

Remblokken TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken TOYOTA HILUX VII Pick-up 3.0 D kopen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Remblokken monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX VII Pick-up dealer of de onderdelen passen op uw auto. Deze meten de wielsnelheid. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.