WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 D 4WD 67PK
Bouwjaar 11-1982 - 08-1984

Remblokken TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 D 4WD. Fading ontstaat door te warme remblokken. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Zachte remblokken

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remblokken TOYOTA HILUX IV Pick-up kopen

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF FuseekogelsALFA ROMEO WielnavenMINI Wiellagers. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets.