WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX III Pick-up 2.0 88PK
Bouwjaar 01-1979 - 07-1983

Remblokken TOYOTA HILUX III Pick-up 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX III Pick-up 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken TOYOTA HILUX III Pick-up kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Remblokken monteren

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.