100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.4 120PK
Bouwjaar 08-1995 - 08-2004

Remblokken TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Goedkopen remblokken TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVOPELAUDITOYOTA. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Harde remblokken

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) kopen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De auto kan naar links of rechts trekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.