WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE / COMMUTER V Bus 2.5 D-4D 109PK
Bouwjaar 09-2006 - 06-2014

Remblokken TOYOTA HIACE / COMMUTER V Bus (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Harde remblokken

Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Goedkopen remblokken TOYOTA HIACE / COMMUTER V Bus (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken TOYOTA HIACE / COMMUTER V Bus (TRH2__, KDH2__, LH2__) kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.