100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 129PK
Bouwjaar 04-2004 - 03-2009

Remblokken TOYOTA COROLLA Verso 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken TOYOTA COROLLA Verso 1.8 kopen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemtrommelsPEUGEOT WiellagersFIAT Draagarmen.

Remblokken monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Zachte remblokken

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA Verso past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Te warme remmen is vaak een lange remweg.