100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6 95PK
Bouwjaar 05-1987 - 04-1992

Remblokken TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken TOYOTA COROLLA Station Wagon 1.6 kopen

Elke TOYOTA COROLLA Station Wagon heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zachte remblokken

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.