WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi 116PK
Bouwjaar 05-1992 - 04-1997

Remblokken TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken TOYOTA COROLLA Liftback 1.6 EFi kopen

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Zachte remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.

Remblokken monteren

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Liftback komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.