100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 65PK
Bouwjaar 09-1985 - 05-1989

Remblokken TOYOTA COROLLA Liftback 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Demonteren van een wiel moet als eerste. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa.

Remblokken TOYOTA COROLLA Liftback 1.3 kopen

Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Liftback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Remblokken monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU StuurkogelsMASERATI RemslangenSKODA Remklauwen.