WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6 73PK
Bouwjaar 01-1987 - 09-1987

Remblokken TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6 kopen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA COROLLA FX Compact. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remblokken monteren

Ieder voertuig heeft een andere remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.

Zachte remblokken

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Fading ontstaat door te warme remblokken. Abs wordt in werking gezet door sensoren.