WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.6 79PK
Bouwjaar 04-1985 - 06-1989

Remblokken TOYOTA COROLLA 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA 1.6 past. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.

Remblokken monteren

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken TOYOTA COROLLA kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.