100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.3 65PK
Bouwjaar 09.1985 - 05.1989

Remblokken TOYOTA COROLLA 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT StuurkogelsSEAT WielnavenBMW Remcilinders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA 1.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remblokken TOYOTA COROLLA kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.