WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Coupé 1.3 60PK
Bouwjaar 11-1978 - 11-1981

Remblokken TOYOTA COROLLA Coupé 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Coupé 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken.

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remblokken TOYOTA COROLLA Coupé kopen

Demonteren van een wiel moet als eerste. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.