WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Compact 1.6 i 106PK
Bouwjaar 09-1994 - 11-1999

Remblokken TOYOTA COROLLA Compact 1.6 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL ABS sensorenCHRYSLER WielnavenIVECO Wiellagers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen.

Remblokken monteren

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Remblokken TOYOTA COROLLA Compact 1.6 i kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Compact komen. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.