WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 120PK
Bouwjaar 01-1987 - 08-1989

Remblokken TOYOTA CELICA Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Deze meten de wielsnelheid.

Remblokken TOYOTA CELICA Hatchback 2.0 kopen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke TOYOTA CELICA Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.