WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.4 167PK
Bouwjaar 01-2006 - 09-2011

Remblokken TOYOTA CAMRY Sedan 2.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN HandremkabelsDAIMLER RemschoenenLEXUS Wiellagers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Sedan 2.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken TOYOTA CAMRY Sedan kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.