WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 147PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2008

Remblokken TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Remblokken TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen komen. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Je kunt bij ons betalen via {LIST}