WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 147PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2008

Remblokken TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Elke TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS Sedan komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken TOYOTA kopen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.