100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8 129PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2008

Remblokken TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8 kopen

In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Elke TOYOTA AVENSIS Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StuurkogelsLADA FuseekogelsISUZU Handremkabels. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.