WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 103PK
Bouwjaar 03-2002 - tot heden

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemschijvenFIAT HandremkabelsLAMBORGHINI Remblokken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6 kopen

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI LIANA komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.