WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 i 106PK
Bouwjaar 04-2002 - tot heden

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De auto kan naar links of rechts trekken.

Remblokken monteren

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6 i kopen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Elke SUZUKI LIANA heeft een eigen VIN-nummer.