WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.6 4WD 106PK
Bouwjaar 04-2002 - tot heden

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken SUZUKI LIANA 1.6 4WD kopen

Remblokken zonder remstof bestaan niet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI LIANA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zachte remblokken

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.