WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis 1.3 4x4 79PK
Bouwjaar 10-2000 - 07-2005

Remblokken SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis (FD, DA5_T, DA6_T) 1.3 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Harde remblokken

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Remblokken SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis (FD, DA5_T, DA6_T) 1.3 4x4 kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Goedkopen remblokken SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis (FD, DA5_T, DA6_T)

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.