100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO 1.1 63PK
Bouwjaar 09-2004 - 12-2008

Remblokken SUZUKI ALTO 1.1

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG StuurkogelsLDV StabilisatorstangenGMC Handremkabels. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Elke SUZUKI ALTO 1.1 heeft een eigen VIN-nummer. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remblokken SUZUKI ALTO kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past.