100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 3.0 R AWD 245PK
Bouwjaar 09-2003 - 04-2009

Remblokken SUBARU LEGACY IV Stationwagen 3.0 R AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken SUBARU LEGACY IV Stationwagen 3.0 R AWD kopen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA HandremkabelsLDV WielnavenCHRYSLER ABS sensoren.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY IV Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

Remblokken monteren

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!