WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 Turbo AWD 245PK
Bouwjaar 09-2003 - 11-2006

Remblokken SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 Turbo AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

De auto kan naar links of rechts trekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 Turbo AWD komen. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEGACY IV Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken SUBARU kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Asbest is vervangen door andere grondstoffen.

Zachte remblokken

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemslangenTOYOTA WiellagersPLYMOUTH Remschoenen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.