WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD 138PK
Bouwjaar 09-2003 - 10-2005

Remblokken SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen.

Remblokken SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD kopen

Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Elke SUBARU LEGACY IV Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Zachte remblokken

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds.