100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD 165PK
Bouwjaar 09-2003 - 04-2009

Remblokken SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD kopen

Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemklauwenLAND ROVER RemcilindersDODGE Fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU LEGACY IV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.