100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 Turbo AWD 245PK
Bouwjaar 09-2003 - 11-2006

Remblokken SUBARU LEGACY IV 2.0 Turbo AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke SUBARU LEGACY IV 2.0 Turbo AWD heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Remblokken SUBARU LEGACY IV kopen

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zachte remblokken

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.