100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD 138PK
Bouwjaar 09-2003 - 10-2005

Remblokken SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Elke SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken SUBARU LEGACY IV kopen

Te warme remmen is vaak een lange remweg. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Zachte remblokken

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.