100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000 116PK
Bouwjaar 09-1991 - 12-1993

Remblokken SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER StuurkogelsMAZDA WielnavenSKODA Spoorstang. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY I Stationwagen past. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Zachte remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen.