WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX STi AWD 320PK
Bouwjaar 02-2004 - 07-2005

Remblokken SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX STi AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX STi AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De auto kan naar links of rechts trekken.

Remblokken monteren

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.

Remblokken SUBARU IMPREZA Sedan kopen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI DraagarmenDAF RemschijvenRENAULT Remslangen.