100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.5 AWD 171
Bouwjaar 11.2012 -

Remblokken SUBARU FORESTER 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Wij controleren altijd bij de SUBARU FORESTER 2.5 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU FORESTER. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remblokken SUBARU kopen

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.