WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 AWD 125PK
Bouwjaar 06-2002 - 05-2005

Remblokken SUBARU FORESTER 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken SUBARU FORESTER 2.0 AWD kopen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU FORESTER komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ABS, Bendix, TRW, Rofren en Lucas Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.