100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER Coupé 0.7 82PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2005

Remblokken SMART ROADSTER Coupé 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bosch, Textar, ATE, Bendix, Lucas, ABS, TRW, Jurid, Zimmermann en Rofren

Remblokken SMART ROADSTER Coupé 0.7 kopen

Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART ROADSTER Coupé past. De auto kan naar links of rechts trekken. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.