WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER 0.7 Brabus 101PK
Bouwjaar 12-2003 - 11-2005

Remblokken SMART ROADSTER 0.7 Brabus

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken SMART ROADSTER 0.7 Brabus kopen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART ROADSTER komen.

Remblokken monteren

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.