100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER 0.7 61PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2005

Remblokken SMART ROADSTER 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART ROADSTER 0.7, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU WiellagersLINCOLN RemklauwenMINI ABS sensoren. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Remblokken monteren

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de SMART ROADSTER dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken SMART kopen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.