100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.8 CDI 41PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Remblokken SMART FORTWO Coupé 0.8 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemschijvenDAIMLER RemblokkenFIAT Remtrommels. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART FORTWO Coupé 0.8 CDI komen.

Remblokken SMART FORTWO Coupé kopen

Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo