100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.7 50PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Remblokken SMART FORTWO Coupé 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de SMART FORTWO Coupé 0.7 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken SMART FORTWO Coupé kopen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zachte remblokken

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.