100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabrio 0.8 CDI 41PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Remblokken SMART FORTWO Cabrio 0.8 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Elke SMART FORTWO Cabrio 0.8 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU ABS sensorenMERCEDES-BENZ RemtrommelsLANCIA Spoorstang. Wij controleren altijd bij de SMART FORTWO Cabrio dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Remblokken SMART kopen

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.