WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabrio 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Remblokken SMART FORTWO Cabrio 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken SMART FORTWO Cabrio 0.7 kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART FORTWO Cabrio past. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.

Zachte remblokken

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemtrommelsLAND ROVER ABS sensorenBEDFORD Wiellagers. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.