WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CROSSBLADE 0.6 71PK
Bouwjaar 06-2002 - 12-2003

Remblokken SMART CROSSBLADE 0.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART CROSSBLADE 0.6 komen. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Zachte remblokken

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Elke SMART CROSSBLADE heeft een eigen VIN-nummer. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Remblokken SMART kopen

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Een noodstop kan men beter vermijden. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.