WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Remblokken SMART CITY-COUPE 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART CITY-COUPE 0.7 past.

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Elke SMART CITY-COUPE heeft een eigen VIN-nummer. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remblokken SMART kopen

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!