WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.6 71PK
Bouwjaar 06-2002 - 01-2004

Remblokken SMART CITY-COUPE 0.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken SMART CITY-COUPE 0.6 kopen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART CITY-COUPE. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken monteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Zachte remblokken

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.